Pasar Kadaharan Halal

AlbanianArabicAzerbaijaniBelarusianBengaliBosnianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGeorgianGermanGreekGujaratiHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKannadaKazakhKhmerKoreanKurdish (Kurmanji)KyrgyzLaoLatinLatvianLithuanianLuxembourgishMacedonianMalagasyMalayMalayalamMaoriMarathiMongolianMyanmar (Burmese)NepaliNorwegianPashtoPersianPolishPortuguesePunjabiRomanianRussianScottish GaelicSerbianSindhiSinhalaSlovakSlovenianSomaliSpanishSudaneseSwahiliSwedishTajikTamilTeluguThaiTurkishUkrainianUrduUzbekVietnameseWelshZulu

Tentang Kami

Tinimbang ngandelkeun pamadegan Halal individu, Anjeun bisa meuli ayeuna produk Halal di ehalal.io, nu Certified ku agénsi sertifikasi Halal ngarah sakuliah dunya. Kami damel sareng agénsi Halal di Asia Tenggara, Uni Éropa sareng Wétan Tengah. Aya kabutuhan anu ageung sareng kakurangan dahareun anu disertipikasi halal.

2
US$2.93
2
US$3.13
2
US$2.45
2
US$2.31
2
US$3.27
2
US$2.86
2
US$1.83
2
US$2.85
2
US$1.94
2
US$2.74
2
US$2.57
2
US$2.51
2
US$3.20
2
US$7.70
4
US$2.79
2
US$1.25

Pasar Halal B2B

eHalal.io mangrupikeun platform B2B sareng B2C Global anu ngahimpun panyadia Halal, produsén, logistik, badan sertifikasi Halal sareng panyadia jasa anu aya hubunganana ti sakumna dunya, masihan aranjeunna Platform Halal online pikeun ngalakukeun bisnis aktip sareng mendorong pertumbuhan silih sabudeureun halal global. industri.

Halal Tours & Travel

eHalal.io nawiskeun Wisata Halal di Malaysia, Singapura, Mesir, Maroko, Swiss, Thailand, kalkun jeung Indonesia. Kéngingkeun rekomendasi Perjalanan Halal pribadi sateuacan anjeun ngalaman sareng diajar naon anu ditawarkeun liburan anjeun. Salaku musafir Muslim, anjeun tiasa yakin dina jasa Islam kami sareng kami ngajamin anjeun moal sono kana solat sareng tuangeun halal anjeun.

PENERBIT & HOTEL

eHalal parantos ngaluncurkeun penerbangan & hotél eHalal anu masihan anjeun aksés pinuh kana harga pangsaéna pikeun rébuan hotél sareng ratusan maskapai. Tujuan Utama kami pikeun Muslim Éropa & Wétan Tengah nyaéta Malaysia, kalkun, nu UAE jeung Bosnia jeung Hérzégovina. Méksiko jeung Bahama mangrupakeun tujuan perjalanan favorit pikeun Muslim Amérika Kalér.

Layanan Panaséhat Perusahaan Halal

eHalal.io nyayogikeun Panaséhat Sertifikasi Halal sareng jasa nyukcruk Rantai Pasokan Halal ka rupa-rupa perusahaan vertikal sapertos perusahaan Perhotelan, Institusi Pendidikan, jasa panjara sareng pusat deportasi sareng ogé lembaga pamaréntah di Uni Éropa, Inggris, Kanada sareng Amérika Sarikat.

Komunitas Global eHalal

Ummah global urang utamana dumasar kana Amérika Sarikat, Malaysia, karajaan Inggris, Australia, Jérman, Kanada, Singapura, Indonésia jeung Perancis dituturkeun ku pasar munculna Walanda, India, Pakistan, Kazakhstan, Turki, Bangladés, Rusia jeung Swiss. Wewengkon Top kami nyaéta New York, California & Texas, Kuala Lumpur & Selangor, London, Midlands & Manchester, Singapura, New South Wales & Victoria, North Rhine-Westphalia & Hesse, Ontario, Java jeung Ile-de-France.

eHalal.io

Tingkat 39, Pusat Keuangan Marina Bay, 10 Marina Blvd, Menara 2, Singapura 018983

 

Jam kantor

9:30 - 17.30 
Senén - Jumaah

Taros Kami

Telepon: + 65-681-85704
surélék: info@ehalal.io

eHalal.io Web Counter
X